Šport
57 ogledov

Muršak poražen in potolčen

Jan Muršak CSKA SKA KHL pretep Youtube
SKA je iz Moskve odšel z zmago, s katero je v seriji povedel s 3:0. Tekmo je zaznamoval tudi množični pretep, v katerem je bil udeležen tudi Jan Muršak.

Moštvo SKA iz Sankt Peterburga je na pragu tega, da moskovski CSKA izloči iz končnice lige KHL. Tokrat so gostje slavili po podaljšku (1:2), tekmo je v 72. minuti ob "power-playu" odločil Čeh Roman Červenka.

Domači "rdečearmejci" so v 18. minuti sicer povedli prek Igorja Grigorenka, kmalu zatem pa je prišlo do množičnega obračuna. Jan Muršak je v protinapadu nastreljal gostujočega vratarja Aleksandra Saláka in zadrsal proti njemu. Sledil je hiter odgovor igralcev iz Sankt Peterburga, v pretepu pa je sodeloval tudi Mariborčan.

Hladil se je pet minut

Muršak se je spoprijel z Jevgenijem Ketovim, ki pa je slovenskega reprezentanta spravil na hrbet in ga nekajkrat udaril, kar je Muršak plačal le s krvavo prasko na obrazu. Tako Slovenec kot Rus sta dobila petminutno kazen, enako se je zgodilo z Igorjem Fefelovim in Maksimom Čudinovim, Georgij Mišarin in Artemij Panarin pa sta dobila le malo kazen (2 minuti).  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.