Šport
8 ogledov

Na EuroBasketu 2013 obiščite Španijo!

I need Spain Žurnal24 main
Septembra v Sloveniji ne bo navzoča le španska državna reprezentanca v košarki. Za Španijo bo namreč navijala tudi ekipa turistične pisarne Turespaña na Dunaju ter navijače v Ljubljani pred prizoriščem in v središču mesta razvajala s španskimi promocijskimi darili in dobrotami španske kuhinje!

Seveda se bomo veselili tudi, če nas boste potem obiskali v Španiji!

Španija je poleg tega, da je znana po klišejsko dobrem podnebju in veseljem do življenja tudi dežela tradicije in moderne, velikih mest in ribiških vasi ter obal in pokrajin z neprimerljivo lepo naravo. Tako raznolikost boste težko našli v kateri drugi sredozemski državi. Vas zanimajo pohodi v slikovite hribe? Se želite naužiti kulture? Bi se radi sprostili na obali? Vsaka španska regija vam ponuja nekaj posebnega.

Tako lahko uživate v sproščajočih počitnicah na plažah Sredozemskega morja in odkrivate zanimiv svet španskih otokov, ki je včasih gol in pust, drugič pa bujen in poln barv. Lahko odkrivate tudi čare nedotaknjene in pogosto prezrte obale ob Atlantiku.

Čarobne gore, prelepe širne pokrajine in skoraj perfektno podnebje vas vabijo, da tu aktivno preživite počitnice s pohodništvom, trekingom, kolesarjenjem, golfom, jadranjem, deskanjem ali celo smučanjem.

Tisti, ki obožujete kulturo in živahno življenje, lahko v Španiji uživate v raziskovanju sodobnih velikih mest ali obisku živahnih mest ob morju. Če želite dodobra spoznati španski način življenja, se lahko potepate po starih zgodovinskih mestih ali pristnih vaseh ter v lokalih pijete šeri ali rdeče vino in opazujete ljudi. Obenem lahko uživate v sijajnih španskih poslasticah, kot je tapas. To je le eden od načinov, da od blizu doživite veselje do življenja španskega naroda ter njihovo toplino in gostoljubnost.

Španija je vse, kar si želite. Španija je vse, kar potrebujete.

Več informacij:

www.spain.info

www.youtube.com/spain

Španska turistična pisarna TURESPAÑA na Dunaju

www.facebook.com/SpanienInOesterreich