Šport
3 ogledov

Na počitnice na kraj "zločina"

Tina Maze Boštjan Tacol
Tina Maze je na svoji spletni strani svojim oboževalcem izdala, kam se je po uspešni sezoni odpravila na počitnice. Nič drugam, kot na mesto "zločina," kjer je leta 2010 osvojila dve srebrni kolajni na olimpijskih igrah.

Druga v skupnem seštevku svetovnega pokala alpskih smučark Tina Maze se po naporni sezoni ni odpravila v tople kraje, pač pa uživa na snegu v Whistlerju v Kanadi, ki je leta 2010 gostil zimske olimpijske igre, na katerih je Črnjanka osvojila dve srebrni kolajni, v veleslalomu in superveleslalomu.

"Skozi tekmovalno in pripravljalno obdobje pogrešam takšne dni, ki sem jih doživela tukaj," je v blogu na svoji spletni strani zapisala Mazejeva, ki je v Kanadi spremljala tudi otroška smučarska tekmovanja. "Ko smo leta 2010 odhajali na Olimpijske igre v Vancouver, sem se razbremenila z mislijo, da gremo na Whistler Cup, zato je podoživljanje občutkov na kraju 'zločina', tako WhistlerCupa kot Olimpijskih iger, NESKONČNO!," svojim oboževalcev z druge strani Atlantika sporoča slovenska smučarska šampionka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.