Šport
28 ogledov

Na tribunah tudi šolarji

celje eurobasket šolarji navijači
1/4
Simon Maljevac
Organizatorji EuroBasketa poudarjajo, da so zaenkrat zadovoljni z obiskanostjo tekem. Na nekaterih manj atraktivnih tekmah so mesto na tribunah našli tudi osnovnošolci.

Predvsem na zgodnjepopoldanskih tekmah v Celju je moč opaziti precejšnje število šolarjev, ki lahko brezplačno uživajo v tem zgodovinskem športnem dogodku za našo državo. Tudi pred sobotno tekmo med Španijo in Čećko je bilo moč opaziti številne šolarje, ki so si pred pričetkom dvoboja krajšali čas z raznimi nagradnimi igrami, manjkalo pa ni niti poslikanih obrazov v barvah španske in češke zastave.

Ogledali si bodo mojstre košarke

"Do vstopnic smo prišli v sodelovanju s šolami in organizatorji. Naši mladi košarkarji so tako dobili lepo priložnost, da si v živo ogledajo mojstre košarke," so povedali čani košarkarske šole iz Podčetrka.

Med mladimi je bilo moč opaziti tudi skupino iz OŠ Nazarje: "Že pred prvenstvom smo na naši osnovni šoli poskrbeli za manjšo promocijo prvenstva. Dobili smo karte za tekmo med Španijo in Češko. Med našimi šolarji je tudi veliko košarkarjev, ki se zelo veselijo ogleda tekme."

Tribune tako ne bodo samevale na nobeni tekmi, mladi košarkarski upi pa bodo ob navijanju za svoje idole zagotovo dobili dodaten zagon za nadaljnje ukvarjanje s košarko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.