Šport
7036 ogledov

Najbolj spektakularen zaključek teka čez ovire

infinite tucker Print Screen
Ameriški atlet se ni bil pripravljen zadovoljiti z drugim mestom.

Ameriški tekač na 400 metrov z ovirami Infinite Tucker je postal spletni hit, potem ko se je na sila požrtovalen način dokopal do zlate medalje na prvenstvu SEC Championship v Arkansasu.

Tucker, član ekipe Teksas A&M, je imel v ciljni ravnini majhno prednost pred moštvenim kolegom Robertom Grantom, vendar ni želel ničesar prepustiti naključju, zato se je kot Superman vrgel čez ciljno črto.

Pristanek je bil zelo trd, a mu je bolečino bržkone omilila misel na zlato odličje. Čeprav gre za zelo redko videno potezo na atletskih tekmovanjih, pa ta ni v nasprotju s pravili. Tucker je na koncu slavil z desetinko prednosti.

"Ob deseti oviri sem zaprl oči. Ko sem jih spet odprl, sem v cilju zagledal svojo mamo in se ji vrgel v objem," se je pošalil Tucker.

Njegov rojak Grant ni bil preveč navdušen. "Če bi v kamero povedal, kaj si mislim o tem, bi me trener izključil iz ekipe," je priznal.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice