Šport
13103 ogledov

Namesto da bi priznali napako, so okrvavljenemu Dončiću prisolili tehnično

Luka Dončić Profimedia
Ob očitnem prekršku nad Dončićem sodniki niso dosodili osebne napake. Raje so mu prisolili tehnično napako.

Ob izjemnih predstavah se nasprotniki na Luko Dončića spravljajo z vsemi možnimi manevri. Tudi nedovoljenimi, a sodnikom v ligi NBA, ko besede nanese na Luko Dončića, marsikdaj marsikaj uide. Tudi na domači tekmi Dallasa s Houstonom je bilo tako. 

Usman Garuba, ki se je tako kot Luka Dončić pred prihodom v ligo NBA kalil pri madridskem Realu, je v eni od obrambnih akcij v tretji četrtini, ko je Houston zaostajal že z 20 točkami razlike, ob prodoru Slovenca pošteno kresnil Luko po obrazu. A ne le to, nato je, ko je Luka že bil na parketu, Garuba pohodil Ljubljančana in se skotalil čezenj. Sodniška piščalka je presenetljivo ostala nema, Luka pač ne. Sodnikom je odhitel razlagati, da so naredili napako, pokazal jim je prasko na svojem obrazu, toda to delivcev pravice ni prepričalo. Raje so mu stisnili še eno tehnično napako. "Luka ima dokaz in ima prav," sta se čudila komentatorja tekme na eni od ameriških televizij. 

Luka Dončić Poteza Šport Luka si je zaželel pivo, to je sledilo Luka Dončić Neverjetna tekma Šport Vse po starem: klici MVP, MVP in trojni dvojček
Komentarjev 1