Šport
155 ogledov

Selektor odločen: "Prav zgodaj ne bomo šli spat."

Ivo Jan Saša Despot
V slovenskem taboru ne morejo biti zadovoljni z razpletom prve tekme svetovnega prvenstva elitne divizije.

Slovenski hokejisti so v prvi tretjini prejeli tri zadetke in do konca lovili zaostanek, a je na žalost zmanjkalo časa in ostalo je pri zmagi Kazahstana s 3:2.

slovenija hokej Poraz Risov Šport Kazahstanci vse postorili že v prvi tretjini

"Prav zgodaj ne bomo šli spat, analizirali bomo današnjo tekmo, kakšne napake smo delali, in še pogledali, kaj lahko pričakujemo od Koreje. Vemo, da bomo morali biti veliko bolj disciplinirani že od začetka. Ne smemo si več privoščiti, da bi že po prvi tretjini zaostajali za tri zadetke, kot se je zgodilo danes. Treba je prežvečiti to, kar se je zgodilo danes, da bomo lahko pogledali naprej," je povedal selektor Ivo Jan.

Sabahudin Kovačević, hokejist Slovenije: "Začetek ni bil tako slab, a so nas izključitve vrgle iz tira. Na koncu smo stopnjevali, žal pa ni bilo dovolj. Škoda, na koncu smo imeli kar lepe priložnosti, da bi dosegli zadetek."

Miha Verlič, hokejist Slovenije: "Začeli smo v krču. V vseh elementih igre smo bili zadaj za korak, na nepravem mestu, plošček se ni prav odbijal. Ampak pomembno je, da smo se potem zbrali, stopili skupaj, treba bo odigrati 60 minuta tako, kot smo zdaj na koncu."
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.