Šport
14 ogledov

Napovedi so se uresničile

nick blackwell chris eubank boks Profimedias
Britanski boksar je zaradi poškodb, ki jih je utrpel na dvoboju s Chrisom Eubankom ml., končal svojo kariero.

Uresničile so se napovedi v primeru britanskega boksarja in nekdanjega državnega prvaka Nicka Blackwella, ki je pri 25 letih sklenil svojo športno pot.

Blackwell se je poškodoval na obračunu s sinom nekdanjega vrhunskega boksarja Chrisa Eubanka in po dvoboju več dni preživel v umetni komi.

Še preden se je boksar prebudil iz kome, so strokovnjaki s področja možganskih poškodb poudarjali, da je njegova kariera bržkone končana. Njihova napoved se je izkazala za pravilno.

''Ne, jaz sem zaključil,'' je na družabnem omrežju zapisal Blackwell, potem ko ga je eden od navijačev povprašal, če se namerava vrniti v ring. ''Prijateljem, družini in sebi tega ne morem več narediti. Bom pa ostal povezan z boksom,'' je dodal Britanec.

Blackwell je svojemu nasprotniku, ki mu je po navodilu očeta morda celo rešil življenje, sporočil, da je med njima vse v najlepšem redu. ''Ni zamer, oba sva opravljala svoje delo in na žalost se je to zgodilo. Upam, da si v redu, prvak,'' je Eubanku na Twitterju odvrnil Blackwell.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.