Šport
2589 ogledov

Nepričakovan zaplet, Pogačar ostaja v karanteni

Tadej Pogačar Profimedia
Ruskemu kolesarju Dmitriju Strahovu so šele s petim testom potrdili okužbo s koronavirusom.

Ruski kolesar Dmitrij Strahov je okužen z novim koronavirusom, je na družabnih omrežjih sporočilo njegovo moštvo Gazprom-RusVelo. Okužbo je pokazal šele peti test. V karanteni v Abu Dabiju ostaja Tadej Pogačar ter njegovo moštvo UAE Team Emirates.

tadej pogačar Odšteva dneve Šport Slovenski kolesar opisal življenje v karanteni

Rusko moštvo je sporočilo, da je Strahov v bolniški oskrbi, a ima zgolj znake lažje oblike bolezni. Strahov je prvi kolesar z dirke s potrjenim primerom novega koronavirusa, medtem ko so lokalne oblasti pred tedni dejale, da je takšnih primerov šest, Gazzetta dello Sport pa je po podatkih italijanske ambasade v ZAE poročala, da je primerov 12.

Panika v Italiji Šport V nepreglednih vrstah pred trgovinami tudi slavni nogometaši

Kolesar Gazproma Igor Bojev je ruskim medijem po navedbah spletnega portala Cyclingnews prav tako potrdil, da je v bolnišnici, le da pri njem še ugotavljajo, ali je okužen z novim koronavirusom.

Tadej Pogačar medtem skupaj z moštvenimi kolegi ostaja v karanteni, ki traja že 13 dni. Moštvo UAE Team Emirates je sicer sporočilo, da bodo v izolaciji najmanj do 14. marca.

Samir Handanović Nočejo igrati Šport Getafejevo odločno sporočilo Čeferinu: "Podpišemo poraz!"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.