Šport
2592 ogledov

Neverjetna blamaža med podelitvijo medalj na SP

Danske rokometašice Epa Danske rokometašice so v tekmi za bron premagale Španke.
Predsednik Mednarodne rokometne zveze (IHF) si je privoščil velik lapsus.

Ob zaključku 25. rokometnega svetovnega prvenstva za dekleta v Španiji je najboljšim trem reprezentancam za uspeh čestital tudi prvi mož krovne rokometne zveze Hassan Moustafa, ki pa se mu je med govorom pripetila manjša nevšečnost.

Norveška SP v rokometu SP v rokometu Šport Norvežanke po izjemnem preobratu četrtič na prestolu

Sedeminsedemdesetletni Egipčan je za osvojeno srebrno medaljo čestital Danski, čeprav je v finalu Norveška premagala Francijo, Danska pa je bila v tekmi za tretje mesto boljša od Španije.

 | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Po napaki so se po dvorani razlegli žvižgi in kriki neodobravanja, toda vidno zmedeni Moustafa ni dojel, kaj se dogaja. Na pomoč mu je poskušal priskočiti neznanec izven televizijskega kadra, vendar ga prvi mož IHF-a ni razumel. "Danska druga?" je ponovil. "Ne razumem," je dodal.

moustafa | Avtor: Print Screen Print Screen

Uporabniki družbenih omrežij so se spraševali, kako je mogoče, da je Moustafa tako hitro pozabil, kateri dve reprezentanci sta se merili v finalu, če pa si je tekmo ogledal v živo. Nekatere je zmotilo tudi to, da napake kasneje ni popravil ali se zanjo opravičil.

Komentarjev 1
  • David_Cobb 14:11 20.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦