Šport
632 ogledov

Neverjetno! Ko ti žoga leti proti glavi s 175 km/h

Jake Faria Reševalni pas/Twitter
Jake Faria je na tekmi med New York Yankeesi in Tampa Bay Raysi vrgel žogico s hitrostjo 150 km/h. Nazaj mu je priletela s 175 km/h naravnost proti glavi.. Žogico je z neverjetnim refleksom uspel ujeti.

Jake Faria, igralec baseball ekipe Tampa Bay Rays je postal prava spletna senzacija, potem ko se je pojavil posnetek tekme z New York Yankeesi, na kateri je omenjeni igralec prikazal neverjetne reflekse.

Faria je namreč vrgel žogico proti igralci Yankeesov Aaronu Judgeu s hitrostjo 150 km/h, slednji pa jo je odbil s hitrostjo 175 km/h naravnost proti obrazu Farie. Vse bi se lahko tragično končalo, a se je Faria v zadnjem trenutku uspel izmakniti ter celo spektakularno ujeti žogico.

Še skorajda spektakularnejše pa je dejstvo, da se je kljub vsemu dogajanju v trenutku obrnil ter bil z mislimi že pri tem, ali lahko izloči katerega izmed nasprotnih igralcev

"Roke sem vrgel v zrak, umaknil glavo, žogica pa je priletela v rokavico. Nikoli še nisem doživel, da bi mi kaj tako hitro letelo proti obrazu," je dogodek po tekmi pokomentiral Faria.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.