Šport
15949 ogledov

Ni za tiste s šibkim želodcem: poizkušal dvigniti preveč, končalo se je grozno

Ryan Crowley Instagram
Grozljiva poškodba Ryana Crowleya je postala spletni hit in pravo opozorilo, kaj se lahko zgodi, če pretiravate.

Ryan "Big Rig" Crowley velja za zelo priznanega bodibilderja, ki pa po svoji zadnji epizodi stoji kot opozorilo vsem, ki pri tej sicer plemeniti diciplini pretiravajo ter silijo svoje telo preko meja mogočega.

Big Rig namreč slovi kot lep vzor vsem, ki si želijo iti po njegovih stopinjah, saj gre za človeka popolnoma predanemu treningu, a tudi njega ne zaobidejo poškodbe, ko prečka mejo, ki jo njegovo delo še dopušča.

Crowley je namreč postal pravi spletni hit, toda na njegovo žalost ne zaradi uspehov na tekmovanjih, pač pa zaradi grozljive poškodbe, katero je staknil na enem izmed treningov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larry (@larrywheels)

Po svetu je namreč zaokrožil zelo nazoren posnetek, kako se je nesrečni bodibilder grozljivo poškodoval, ko je poizkušal dvigniti preveliko težo.

Crowley je bil po težki poškodbi že operiran in naj bi počasi okreval, kljub temu pa je priznal, da mora še vedno prenašati neverjetne bolečine. Obenem se je zahvalil tudi vsem navijačem in prijateljem, ki so mu preko donacij pomagali plačati stroške zdravljenja.

Komentarjev 1
  • Avatar Lion007
    Lion007 17:34 27.marec 2021.

    Bravo 😂😂😂😂😂😂😂👏👏🤣🤣🤣🤣👏👏👏👏