Šport > Nogomet
31 ogledov

''30-odstotna možnost, da se vrne v Inter''

samuel eto'o EPA
Agent Samuela Eto'oja je razkril, da se za kamerunskega reprezentanta potegujejo Inter, Manchester United in Chelsea.

Samuel Eto'o premleva možnosti, kje bo nadaljeval kariero po odhodu iz Anžija. Claudio Vigorelli, agent kamerunskega napadalca, je razkril, da se za prestop najresneje zanimajo Inter, Manchester United in Chelsea.

Vigorelli je priznal, da so možnosti Interja, kjer je Eto'o igral od leta 2009 do 2011, relativno majhne, saj naj bi bil 32-letnik bolj naklonjen selitvi na Stamford Bridge, kjer bi združil moči z nekdanjim trenerjem Joséjem Mourinhom.

Morebitna selitev v London bi lahko krojila usodo Wayna Rooneyja, ki je še vedno na seznamu želja portugalskega stratega, čeprav trener rdečih vragov David Moyes o prestopu ne želi niti slišati. ''Rekel bi, da obstaja 30 odstotna možnost, da se Eto'o vrne v Inter,'' je povedal Vigorelli.

lassana diarra | Avtor: EPA EPA
Eto'o je v dveh letih pri Interju zaigral na 67 tekmah in dosegel 33 golov, nato pa se je preselil v ruski Anži, kjer je postal najbolje plačani nogometaš na svetu. Odhod iz Mahačkale je posledica odločitve lastnika kluba Sulejmana Kerimova, ki kljub milijonskim vložkom ni uspel izpolniti zadanih ciljev, zato se je odločil, da bo oklestil klubski proračun.

Potapljajočo barko zapustil Diarra

Zadnji v vrsti nogometašev, ki so zapustili potapljajoči se nogometni klub iz dagestanske Mahačkale, je Francoz Lassana Diarra. Za še nerazkrito vsoto se je iz Anžija preselil v ruskega prvoligaša iz Moskve Lokomotivo, s katerim je podpisal štiriletno pogodbo.

Osemindvajsetletni Diarra je pred dagestansko enoletno avanturo igral za takšne velikane, kot so londonski Chelsea in madridski Real. Diarra bo v Lokomotivi igral s soigralcem Maročanom Moubarakom Boussoufo, ki je bil med prvimi prebežniki iz Anžija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.