Šport > Nogomet
24 ogledov

AC Milan zanikal Balotellijevo neumno izjavo

fanny neguesha mario balotelli Reuters
AC Milan je v izjavi za javnost demantiral izjavo Maria Balotellija, ki naj bi dejal, da bo v primeru, če se Real Madrid uvrsti v finale Lige prvakov, svojemu dekletu Fanny Neguesha pustil, da spi z vsemi igralci Madrida.

"Če Real Madrid spreobrne izid proti Dortmundu in se uvrsti v finale Lige prvakov, potem bom mojemu dekletu pustil, da spi z vsemi igralci Madrida," naj bi bila izjava Maria Balotellija, ki je v športni javnosti zaokrožila v nedeljo zvečer. Toda njegov klub AC Milan je v izjavi za javnost demantiral to Balotellijevo "modrovanje".

"Želimo demantirati domnevne izjave Maria Balotellija, ki so bile objavljene v angleških in italijanskih medijih. Mario nikoli ni rekel kaj takega ali s kom iz medijev govoril na to temo," so zapisali pri Rossonerih, čeprav bi od Italijana ganskih korenin pričakovali tudi takšen provokativen komentar.

Norčevanje iz hude poškodbe Zanettija

Za še eno kontroverznost pa so na nedeljski tekmi poskrbeli navijači Milana, ki so se ponorčevali iz težke poškodbe Interjevega kapetana Javierja Zanettija, ki si je v nedeljo popoldne na tekmi v Palermu težje poškodoval Ahilovo tetivo in to bi lahko pomenilo tudi konec kariere za legendarnega Argentinca.

"Javier Zanetti, skači z nami," so prepevali navijači Milana na nedeljski večerni tekmi s Catanio, ki so jo njihovi ljubljenci dobili s 4:2.

"Milan je kaznovan z 8000 evri zaradi žaljenja Interjevega kapetana Javierja Zanettija in zaradi žaljenja policistov na tekmi s Catanio," so zapisali pri disciplinski službi Serie A.

Komentarjev 1
  • 1111 14:34 30.april 2013.

    ...ma lahko spi tudi z celo Barcelono...ma koga briga..