Šport > Nogomet
49 ogledov

Aćimović še ni pojasnil odhoda

Mile Aćimović, Darko Karapetrović Saša Despot
Milenko Aćimović se je v soboto zvečer sporazumno razšel z vodstvom Olimpije, razlogov za prekinitev sodelovanja pa še ni pojasnil.

"G. Aćimović je svoje delo opravljal korektno, pošteno in profesionalno, a so cilji, ki jih je klubsko vodstvo postavilo predenj in njegov strokovni štab, ostali neizpolnjeni. Klub se mu zahvaljuje za storjeno v iztekajoči se sezoni in obenem želi veliko sreče ter uspehov na nadaljnji poklicni poti," so minuli vikend zapisali na spletni strani ljubljanskega prvoligaša, Milenko Aćimović pa vse odtlej ni dal izjave za medije.

Sedaj že nekdanji športni direktor zeleno-belih je v zimskem prestopnem roku v slovensko prestolnico pripeljal kar nekaj potencialnih okrepitev, ki pa so se z izjemno napadalca Ezekiela Hentyja bolj ali manj izkazale kot maček v žaklju. Posledično je bivši trener Darko Karapetrović v največji meri zaupal igralcem, ki so imeli glavno vlogo že v jesenskem delu prvenstva, kljub optimističnim napovedim pa je Olimpija ostala brez želene uvrstitve v Evropo.

Po informacijah iz dobro obveščenih virov blizu kluba je Karapetrović pričakoval, da bo ob njegovem slovesu kolegialno odstopil tudi Aćimović, kar pa se ni zgodilo, a je slednji v strokovnem štabu zmajev zdržal le teden dni dlje. Tako (vse redkejši) navijači, kot tudi predstavniki sedme sile, pa pričakujemo, da bo Ačimović čim prej pojasnil dogajanje v zadnjih tednih, ki je vrglo dodatno slabo luč na klub, ki po številnih nelogičnih potezah prvega moža Izeta Rastoderja že tako ne uživa pretirane podpore javnosti in ljubljanskih ljubiteljev okroglega usnja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.