Šport > Nogomet
409 ogledov

Agüero izpolnil sanje bolnemu dečku

Agüero Instagram
Napadalec Manchester Cityja Sergio Agüero je s prelepo gesto izpolnil sanje težko obolelemu dečku, katerega je povabil na svoj dom ter mu poklonil podpisan dres in kopačke.

Sergio Agüero je eden izmed najboljših nogometašev na svetu, poleg tega da je odličen igralec, pa je tudi izjemna oseba, kar je dokazal s svojo zadnjo potezo.

Mladi navijač Manchester Cityja Callum Foy, ki boleha za redko boleznijo imenovano neurofibromatoza, zaradi katere se mu po celem telesu pojavljajo tumori, je velik oboževalec argentinskega napadalca.

Callum je zaradi svoje bolezni večji del otroštva preživel v bolnišnicah in na različnih pregledih ter testih, toda na vse to je lahko pozabil neko popoldne, ko ga je na svoj dom povabil izjemni napadalec Meščanov ter mu tako izpolnil sanje.

Tekom Callumovega obiska mu je Agüero poklonil tudi podpisan dres in kopačke ter ga popeljal skozi sobo s trofejami, kjer mu je pojasnil, kaj katera predstavlja.

"Callum je želel, da se spoznamo in isto sem si želel tudi jaz. Skupaj z njegovo družino smo preživeli nekaj časa pri meni in bil je pravi užitek. Upam, da si tudi ti Callum užival. Prav tako upam, da so ti všeč posebej tebi posvečene kopačke," je zapisal Agüero na svojem službenem Instagram profilu.

Zares lepa gesta Argentinca, ki je zagotovo še dodatno zrasel v očeh nogometnih navdušencev širom sveta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.