Šport > Nogomet
31 ogledov

Agüero moral umiriti Messija

lionel messi EPA
Lionel Messi se po tekmi četrtega kroga Lige prvakov v tunelu zapletel v prepir z nogometašem Manchester Cityja.

Pep Guardiola je moral v tretjem krogu najmočnejšega nogometnega tekmovanja na svetu priznati visok poraz svojemu nekdanjemu klubu, ki je na domačem Camp Nouu slavil s 4:0.

V torek sta se ekipi pomerili na stadionu Etihad v Manchestru, kjer pa so se zmage veselili sinjemodri (3:1) in poravnali medsebojni izid v skupinskem delu letošnje sezone Lige prvakov.

Lionel Messi, strelec hat-tricka na Camp Nouu, je tokrat dosegel le en zadetek, po tekmi pa naj bi se v tunelu sporekel z nogometašem Manchester Cityja, poročajo španski mediji. 

Neimenovani član angleškega prvoligaša naj bi med sprehodom z zelenice provociral Argentinca, ki mu je odvrnil, da je ''neumen'', poročata Marca in Mundo Deportivo.

Messi naj bi se celo odpravil proti Cityjevi garderobi, da bi poravnal račune, a ga je v nasprotno prepričal njegov reprezentančni kolega Sergio Agüero.

Guardiola je bil po zmagi nad nekdanjo ekipo prešerno razpoložen. ''Vesel sem City. Zelo me veseli, da smo osvojili tri točke. Naučil sem se nekaj o svojih igralcih in vidim, da lahko igrajo s protinapadi. Premagal sem klub, ki ga imam zelo rad. Prvih 38 minut smo gledali najboljšo ekipo na svetu. Če bi Barcelona dosegla drugi zadetek, bi bilo tekme konec,'' je povedal trener angleškega velikana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.