Šport > Nogomet
2198 ogledov

Albanci po golu ponoreli, tekma prekinjena

Albanija Poljska navijači Epa
Srečanje v Tirani je bilo ključno za obe reprezentanci.

V 8. kolu kvalifikacijske skupine I sta se srečali Albanija in Poljska. Slednja je slavila (0:1) in ohranila realne možnosti za preboj na svetovno prvenstvo, medtem ko so domačini pred zadnjima dvema tekmama v sila težkem položaju.

Poljska nogometna reprezentanca Kvalifikacije za SP Šport Sramotna incidenta albanskih in madžarskih navijačev zasenčila nogomet

Ključni trenutek se je zgodil v 77. minuti. Po podaji Mateusza Klicha je mrežo zatresel Karol Świderski in nato slavil ob robu igrišča. To je razjarilo albanske navijače, ki so na strelca in prihajajoče soigralce začeli metati plastenke in druge predmete.

Del zelenice ob tribuni stadiona Air Albania se je hitro polnil z odvrženimi predmeti in glavni sodnik Clément Turpin je obe ekipi poslal v slačilnico. Po daljši prekinitvi se je tekma nadaljevala in se končala brez spremembe izida.

Domači navijači so že pred omenjenim incidentom z metanjem predmetov na poljskega izvajalca kota za kratko prekinili obračun.

V skupini I je na prvem mestu Anglija z 20 točkami. Poljska jih ima 17, Albanija 15, a se bo v naslednjem kolu na Wembleyu merila z vodilno zasedbo. Madžari so z 11 točkami že odpisani, Andora ima šest točk, San Marino pa je na ničli.

slovenska nogometna reprezentanca Ljudski vrt Pogled selektorja Šport Šestič zapovrstjo brez velikega tekmovanja
Komentarjev 1
  • Tamela_Zielinski 16:05 13.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦