Šport > Nogomet
3593 ogledov

Allegri besno odrinil svojega igralca, ta se mu ni pustil

Print Screen
Trener Juventusa je dal španskemu zvezdniku jasno vedeti, da takšnega vedenja ne bo trpel.

Na tekmi italijanskega prventva med Genoo in Juventusom, ki jo je slednji dobil s 2:0, je prišlo do spora med trenerjem stare dame Massimilianom Allegrijem in španskim napadalcem Alvarom Morato.

V 73. minuti srečanja je Allegri napadalca potegnil na klop, potem ko je bil ta zaradi ugovarjanja sodniku kaznovan z rumenim kartonom. Morati trenerjeva odločitev ni bila povšeči, zato se je med njima vnel besedni dvoboj.

Allegri je naprej nogometaša zgrabil za levo ramo in mu zabičal: "Storil si prekršek, zato raje utihni." "Kaj pa sem naredil? Kaj sem sploh naredil?" se je besno odzval španski reprezentant.

Trener stare dame se je incidenta dotaknil na novinarski konferenci po tekmi. "Dobil je rumeni karton in se še kar naprej prepiral, zato sem ga raje potegnil iz igre. To je bilo razočaranje, saj je Alvaro igral dobro, tako kot celotna ekipa."

Juventus je trenutno ne petem mestu lestvice Serie A. Vodi AC Milan z 38 točkami, sledijo pa mu Inter (37), Napoli (36) in Atalanta (34).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice