Šport > Nogomet
17 ogledov

Ancelotti potrdil: Bale v soboto igra

Gareth Bale Real Madrid Santiago Bernabeu predstavitev EPA
Realov trener Carlo Ancelotti je španskim medijem razkril, da bo na tekmi proti Villarealu v soboto v igro poslal zadnjo in najdražjo okrepitev Garetha Bala.

"Gareth bo v soboto v kadru za tekmo z Villarealom. Ne vem še, ali bo tekmo začel v prvi enajsterici, ali bo priložnost dobil s klopi," pravi trener belega baleta Carlo Ancelotti.

24-letni Bale bo tako v novem moštvu že na prvi tekmi, španski mediji pa še naprej ugibajo, ali bo Ancelotti postavil taktiko s Cristianom Ronaldom in Balom v isti postavi. "Ronaldo in Bale sta vrhunska nogometaša, zato ne gre dvomiti, da bosta skupaj izboljšala našo igro. Kaj mi je najbolj všeč na Balu? Njegova motivacija in želja, da Real dvigne na višjo raven. Je zelo pozitiven in srečen, da je podpisal pogodbo z Realom," dodaja Italijan na klopi Reala.

Iker bo branil v Ligi prvakov

Ancelotti je nekaj besed namenil tudi statusu Ikerja Casillasa, ki je letos v španskem prvenstvu obsojen na sedenje na klopi za rezervne nogometaše. "Casillas bo v torek v Ligi prvakov branil proti Galatasarayju. Nagibam se k odločitvi, da Diego Lopez brani v prvenstvu, Casillas pa v Kraljevem pokalu," je nepriljubljeno temo zaključil Italijan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.