Šport > Nogomet
19 ogledov

Angleški pogled na Ljubljano in stožiški poraz

West Ham navijači Stožice Domžale PrSc
V Slovenijo je londonski West Ham pospremilo nekaj sto navijačev, ki so okusili poletno vzdušje v prestolnici.

Londonski West Ham je v četrtek zvečer v Stožicah odigral svojo prvo uradno tekmo v letošnji sezoni in na prvi tekmi tretjega predkroga Lige Evropa doživel presenetljiv poraz proti Domžalam (2:1). 

Odlično predstavo varovancev Luke Elsnerja je proti močni zasedbi Londončanov z dvema zadetkoma kronal Matic Črnic, "ravbarji" pa so imeli ob koncu tekme prek Amedeja Vetriha še izjemno priložnost, da bi si pred povratnim srečanjem na londonskem olimpijskem stadionu (4. avgust) zagotovili višji naskok.

Od navdušenja do razočaranja

Zanimiv posnetek je s pomočjo svoje prijateljice posnel eden od navijačev West Hama, ki je v Ljubljano prispel že dan pred tekmo.

Okusila sta staro Ljubljano, se povzpela do Ljubljanskega gradu in v lokalu zaslišala celo himno svojega kluba (Forever blowing bubbles). Nad videnim sta bila navdušena, a zvečer je bilo njuno razpoloženje precej bolj turobno.

Pogumni Domžalčani so namreč več kot zasluženo premagali zvezdnike Premier lige in dokazali, da slovenska Prva lige premore dovolj kakovosti tudi za renomirane nasprotnike.

Angleška navijača sta se takoj po tekmi vrnila domov in strnila vtise v upanju, da bo na povratni tekmi bolje.

V domžalskem taboru imajo drugačne načrte ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.