Šport > Nogomet
15 ogledov

Apoel čaka pekel

marcos tavares Nino Verdnik
Mariborski nogometaši so si na prvi tekmi z Apoelom v gosteh priigrali remi. Ciprčane čaka pot skozi pekel in nazaj, meni Filipovič.

"Zelo sem vesel, saj smo igrali zelo dobro, rezultat 1:1 pa je odličen za tekmo v gosteh. Presrečen sem, da sem zadel v polno in tako pomagal ekipi do pozitivnega starta tu na Cipru. Povratna tekma bo zelo težka, poznam Apoel, a bomo osredotočeni. Naredili bomo vse, da dosežemo še kakšen zadetek in napredujemo. Sem vesel, počutim se blagoslovljenega. Bog mi je pomagal pri golu in upam, da mi bo na pomoč priskočil tudi na naslednjem dvoboju," je po uspehu na Cipru dejal edini mariborski strelec Marcos Tavares. Ta je z glavo v 65. minuti postavil končni izid, ob zadetku pa je nekoliko slabše posredoval tudi vratar domačih. 

"Pričakovali smo težko tekmo. Rezultat 1:1 nam daje dodaten motiv, zato bo naš tekmec v Ljudskem vrtu moral čez pekel in nazaj. Glavni cilj bo ne izgubiti tekme, upam pa, da bomo vsaj enkrat tudi zadeli. Možnosti za napredovanje so še vedno 50:50, a pred domačimi gledalci vselej igramo zelo dobro. Pred nami je zahtevna tekma, a verjamem v naše napredovanje," pa je razmišljal vezist Željko Filipovič

Manj zadovoljni so bili razumljivo v ciprskem taboru. "Takšno je pač življenje. Zdaj moramo pač v gosteh doseči ugoden rezultat. Kot vselej bomo igrali na zmago, zato se reči niso veliko spremenile. Poskušali bomo zmagati in se uvrstiti naprej," je menil Nuno Morais, ki tako še ni izgubil upanja na uvrstitev v četrti predkrog Lige prvakov. "Rezultat je slab za nas, menim, da smo si zaslužili več. Dobro smo igrali, nadzirali smo tekmo, nato pa so iz edine priložnosti zadeli. Izid nam ni všeč, a smo zadovoljni s predstavo. Zdaj se bomo znova potrudili po najboljših močeh, poskušali bomo priti do rezultata, ki si ga želimo," je zaključil Portugalec.

Komentarjev 4
  • Matjaž Novak 12:04 02.avgust 2013.

    Tipično slovensko. :( Namesto da bi vsi navijali za naše klube, nekateri raje vidite da zmagajo tuja moštva. Kako ste eni bogi!!!!

  • stooo 15:47 01.avgust 2013.

    Vaš komentar smo izbrisali zaradi kršenja kodeksa komentiranja. Uredništvo Žurnala24.

  • vico 14:15 01.avgust 2013.

    pomoje bote tok spusil...ne se prevec nadat pohorci