Šport > Nogomet
488 ogledov

Arbeloa udaril po Biliću: Bolje pozno kot nikoli!

slaven bilić Epa
West Ham že našel zamenjavo za Slavena Bilića.

Vodstvo angleškega nogometnega kluba West Ham je le dan po odstavitvi Hrvata Slavena Bilića imenovalo Davida Moyesa za prvega trenerja londonske zasedbe. Bilića so pokopali slabi izidi v premier league, vodstvo kluba pa ga je odstavilo po zadnjem domačem porazu proti Liverpoolu z 1:4.

Slovo Slavena Bilića je pozdravil tudi nekdanji španski nogometaš Alvaro Arbeloa, ki se v lanski sezoni pri Tottenhamu ni naigral. "Bolje pozno kot nikoli," je zapisal.

"V klubu verjamemo, da je David Moyes pravi mož, da zadeve obrne na bolje. V teh težkih trenutkih za naš klub potrebujemo izkušenega strokovnjaka in menim, da smo pripeljali najbolj ustrezno osebo. Gre za zelo spoštovanega nogometnega strokovnjaka, ki bo v našo ekipo zagotovo prinesel sveže ideje," je v zvezi s tem dejal predsednik londonskega kluba David Sullivan.

Štiriinpetdesetletni Moyes je v preteklosti vodil angleške Everton, Manchester United in Sunderland ter španski Real Sociedad. West Ham je po enajstih tekmah na 18. mestu v 20-članski ligi, na dosedanjih tekmah pa je zbral le devet točk.

David Moyes | Avtor: EPA EPA

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice