Šport > Nogomet
23 ogledov

Aršavin za Krkića?

Andrej Aršavin naj bi bil tik pred odhodom iz Arsenala. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Se nam obeta zamenjava na relaciji Barcelona–Arsenal? Po nekaterih informacijah naj bi v prestolnico Katalonije odšel Andrej Aršavin, v nasprotno smer pa Bojan Krkić.

Ruski zvezdnik Andrej Aršavin naj bi bil na izhodnih vratih Emirates Stadiuma. Njegova prihodnja destinacija pa naj bi bila kar prestolnica Katalonije, poroča nogometni portal goal.com. Aršavin je v London prišel leta 2009 za 16,8 milijona evrov iz Zenita, a po uspešnem startu je nekoliko zaostal za pričakovanji. V letošnji sezoni je tako zabil le šest golov na 34 tekmah Premier League. Čeprav naj bi obstajala tudi možnost Aršavinove vrnitve v Zenit, pa naj bi bilo veliko možnosti, da se bo Rus preselil k Barceloni. Trener topničarjev Arsene Wenger je namreč velik oboževalec Bojana Krkića, ki ima na Camp Nou status rezerve (pred njim so Lionel Messi, David Villa, Pedro in tudi Ibrahim Afellay), in prav lahko bi prišlo do zamenjave na relaciji Arsenal–Barcelona. Če se Barcelona ne bo pripravljena odreči Krkiću, ki ima s ponosom Katalonije pogodbo sklenjeno do leta 2015, bi se lahko Arsenal okrepil tudi s Šahtarjevim Brazilcem Willianom, za katerega naj bi bili topničarji pripravljeni odšteti 17 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.