Šport > Nogomet
25 ogledov

Arsenal izgublja tla pod nogami

arsene wenger arsenal EPA
Dolgoletni trener Arsenala, Arsene Wenger, se je po bolečem porazu proti Liverpoolu (1:5) posul s pepelom in priznal, da je odgovornost za slabo igro potrebno pripisati celotni ekipi, vključno s trenerjem.

Arsenal je v 25. krogu angleške Premier League visoko izgubil proti Liverpoolu (1:5), vratar topničarjev Wojciech Szczesny pa je končni rezultat označil za ''prekleto sramoto''. 'Opravičujem se vsem, ki ste ob tej tekmi presedeli 90 minut,'' je na Facebooku zapisal 23-letni Poljak.

Arsenal je po 20 minutah igre zaostajal že z 0:4, kar vzbuja velik dvom v njegove možnosti za osvojitev naslova angleškega prvaka. Arsene Wenger je odgovornost za poraz pripisal celotni ekipi in svoje varovance pozval, naj na tekmi proti Manchester Unitedu (12. februar) popravijo slab vtis.

arsene wenger padec  | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
''Pomembno je, da reagiramo na rezultat in se odzovemo z drugačno igro, saj je bila naša predstava slaba,'' je povedal Francoz in dodal: ''Kar zadeva koncentracijo, tempo, stabilnost v obrambi, smo bili ves čas ranljivi. Menim, da celotna ekipa ni prikazala prave igre. Zavedamo se, da je na tem nivoju potrebno igrati bolj zbrano. Splošno gledano nismo bili dovolj dobri in s tem ciljam tudi nase. Morda je bolje, da ne govorim preveč, odidem domov in v sredo ponudim boljši odgovor. Čestitke Liverpoolu. Bili so boljša ekipa.''

V sobotnih večernih urah so socialna omrežja preplavile fotografije Arsena Wengerja, ki je na železniški postaji v Liverpoolu za nekaj trenutkov izgubil ravnotežje, a jo na srečo odnesel brez posledic.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.