Šport > Nogomet
31 ogledov

Arsenalu druga košarica v treh dneh

luis suarez EPA
Liverpool je zavrnil ponudbo Arsenala, ki je za Luisa Suáreza pripravljen plačati 35 milijonov evrov.

Saga o prestopu napadalca Liverpoola Luisa Suáreza se nadaljuje. Ponudbo za urugvajskega reprezentanca, ki naj bi bil na izhodnih vratih Anfielda, je poslal londonski Arsenal, vendar so redsi znesek v višini 35 milijonov evrov hladnokrvno odbili.

Suárez naj bi bil pred podpisom s Chelseajem, kar je potrdil agent Pere Guardiola, ki je razkril, da bo Urugvajec v Londonu zaslužil 5,5 milijona na leto. Zgodba je zdaj dobila nov preobrat, saj iz Liverpoola sporočajo, da Suárez ni naprodaj.

Liverpool je po koncu pokala konfederacij po tihem pričakoval ponudbo Real Madrida, ki se je prav tako zanimal za napadalca, vendar se to ni zgodilo. Španski velikan naj bi čakal, da angleški prvoligaš nekoliko spusti ceno. 

Ponudba Arsenala za nakup Suáreza bi bila lahko strateške narave, s katero bi Real Madrid spodbudili, da bi pristal na prodajo Gonzala Higuaína. Galaktiki so namreč pred dnevi zavrnili ponudbo Arsenala, ki za Argentinca ponuja 27 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.