Šport > Nogomet
22 ogledov

Real zavrnil 27 milijonov za Higuaína

gonzalo higuain EPA
Real Madrid je zavrnil ponudbo v višini 27 milijonov evrov za prestop argentinskega napadalca Gonzala Higuaína. Bojan Krkić odhaja na posojo k Ajaxu.

Gonzalo Higuaín je pred dvema dnevova odpotoval v London, kjer naj bi se dogovoril za prestop k Arsenalu. Novico je za španske medije potrdil nogometašev oče, ki je dejal, da bo lahko sina kmalu spremljal v angleški Premier ligi.

Arsenal je za Argentinca pripravljen plačati 27 milijonov evrov, kar pa očitno ni prepričalo vodstva belega baleta, ki se je odločilo, da ponudbo zavrne. Dogovor z Arsenalom so najprej zanikali Higuaínovi predstavniki, nato pa še madridski klub. V taboru španskih vicepravkov so odločeni, da v primeru, če ne bodo prejeli zadovoljive ponudbe, Higuaína zadržijo v ekipi. Argentinec ima pogodbo sklenjeno do leta 2016.

Real vztraja, da do danes še nihče ni poslal uradne ponudbe za Higuaína, ki bi vzbudila njihovo zanimanje. Španski prvoligaš se o ceni za prestop napadalca ni opredelil, čeprav naj bi ta znašala nekje krog 30 milijonov evrov.

Krkić na posojo k Ajaxu

Španski nogometaš Bojan Krkić Perez bo v naslednji sezoni kot posojen igralec Barcelone igral v nizozemski prvi ligi v moštvu Ajaxa, so potrdili na uradni spletni strani katalonskega kluba.Dvaindvajsetletni napadalec je že zadnji dve sezoni preživel na posodi, najprej v vrstah AS Rome in nato še AC Milana.

Krkić je sodil v krog najbolj obetavnih igralcev iz Barcelonine šole mladih talentov, vendar pa v prvi ekipi ni prepričal nekdanjega trenerja Barcelone Pepa Guardiole, da bi mu namenil pomembnejšo vlogo.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.