Šport > Nogomet
14 ogledov

Higuaín pred podpisom z Arsenalom

real osasuna higuain Reuters
Argentienc Gonzalo Higuaín je od Real Madrida dobil dovoljenje za pogajanja z Arsenalom, s katerim naj bi v prihodnjih dneh podpisal pogodbo.

Napadalec Real Madrida Gonzalo Higuaín bo odpotoval v London, kjer se bo dogovoril o podrobnostih prestopa k Arsenalu.

Angleški prvoligaš bo za Argentinca odštel 27 milijonov evrov, kar je 2.5 milijona več, kot so sprva ponudili, in tri milijone manj, kot jih je najprej zahteval Real Madrid.

Argentinski mediji poročajo, da bo Pipita v London odletel v četrtek ali petek, tam pa naj bi podpisal pogodbo z Arsenalom. Kamere neke španske televizije so Argentinca danes ujele na madridskem letališču Barajas. Novico je potrdil nogometašev oče. ''Real Madrid nam je dal dovoljenje, da se pogajamo z Arsenalom. Svojega sina bom lahko kmalu spremljal v Premier ligi,'' je povedal Jorge Higuaín in dodal, da bo Gonzalo zaslužil približno 117 tisoč evrov na teden, kar ga uvršča ob bok nogometašem kot sta Thomas Vermaelen in Theo Walcott.

Za Higuaína se je zanimal tudi Juventus, ki se je nato okrepil s Carlosom Tévezom in Fernandom Llorentjem ter topničarjem olajšal pogajanja z galaktiki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.