Šport > Nogomet
18 ogledov

Arsenal krade Juventusu: prihaja Higuaín

gonzalo higuain real madrid getafe Reuters
Londonski Arsenal je pred podpisom pogodbe z napadalcem Reala Madrida Gonzalom Higuaínom, poročajo britanski mediji.

Britanski mediji poročajo, da bo Arsenal v prihajajočih dneh predstavil novo okrepitev – Gonzala Higuaína, napadalca Reala Madrida, ki naj bi bil pred podpisom pogodbe z londonskim klubom. Topničarji in 25-letni Argentinec naj bi uredili vse podrobnosti prestopa, ki bo angleškega prvoligaša stal 26 milijonov evrov.

Higuaín bi s selitvijo na Emirates postal najbolje plačani nogometaš Arsenala, na leto pa naj bi zaslužil nekaj manj kot sedem milijonov evrov. Arsene Wenger je pogovorom s Higuaínom namenil posebno pozornost, saj Olivier Giroud, ki je prišel kot zamenjava za Robina van Persieja, ni izpolnil pričakovanj.

Veliko zanimanja za francoskega napadalca je pokazal Juventus, vendar so pri Realu bolj naklonjeni dogovoru z Arsenalom, saj nameravajo Londončani odškodnino izplačati v enem kosu, medtem ko so črno-beli predlagali plačevanje po obrokih. V zadnjih tednih se je v povezavi s selitvijo k Arsenalu govorilo še o Waynu Rooneyju, Davidu Villi in Stevanu Jovetiću.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.