Šport > Nogomet
31 ogledov

Juventus prišel v Madrid po Higuaína

Higuain Real Madrid Galatasaray Liga prvakov četrtfinale EPA
Nogometni javnosti je že nekaj časa znano, da se želi torinski Juventus okrepiti z Gonzalom Higuaínom. V sredo naj bi v Madrid odpotovala delegacija italijanskih prvakov.

Torinski Juventus je že nekaj časa zainteresiran za usluge Gonzala Higuaína, argentinskega napadalca madridskega Reala. Italijanska Gazzetta dello Sport je v sredo poročala, da je delegacija Bianconerov odpotovala na pogovore v špansko prestolnico.

Italijanski časnik zatrjuje, da gre za prvi uradni sestanek obeh klubov na temo prestopa argentinskega reprezentanta, ki pa je rojen v francoskem pristanišču Brest in ima tudi francoski potni list.

Madridčani naj bi za "Pipito" zahtevali 30 milijonov evrov, medtem ko naj bi jih bila Stara dama pripravljena plačati 22. Morda bi svojo ponudbo Juve lahko dvignil na 25 milijonov, če bi se s Španci uspel dogovoriti za delno obročno odplačevanje odškodnine. Vsekakor Gazzetta trdi, da sta kluba glede finančnih zahtev zaenkrat še precej narazen. 

Adriano ostaja v Barceloni

Brazilski branilec Adriano Correia je podaljšal pogodbo s španskim nogometnim velikanom Barcelono še za štiri leta.

Osemindvajsetletni nogometaš se je katalonskemu klubu pridružil leta 2010 iz Seville, njegov prestop pa je znašal skoraj deset milijonov evrov. Za Barcelono je odigral 105 tekem in dosegel deset golov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.