Šport > Nogomet
19 ogledov

Higuaín po sedmih letih zapušča Real

gonzalo higuain EPA
Napadalec Real Madrida Gonzalo Higuaín je po zmagi proti Osasuni, kjer je v 35. minuti zabil za vodstvo galaktikov, oznanil, da zapušča špansko prestolnico. ''Odločitev ni bila lahka, vendar si želim spremembe,'' je povedal Argentinec, ki se po sedmih letih poslavlja od belega baleta.

Argentinski nogometaš Gonzalo Higuaín je bil eden izmed strelcev na zadnji tekmi Joséja Mourinha na Santiago Bernabéuu, kjer je Real Madrid s 4:2 premagal Osasuno.

Higuaín je po zadnji ligaški tekmi sezone oznanil, da je bil to njegov zadnji obračun v dresu Reala in tako zaprl sedemletno poglavje na Santiago Bernabéuu. ''Zapuščam Real Madrid. Tukaj sem preživel sedem let in odločitev sem sprejel mirno. Ne gre za nepremišljeno dejanje. Nič mi ni bilo prinešeno na krožniku, vedno sem se moral boriti na smrt. Prišel sem za 12 milijonov evrov, prodali pa me bodo za več. Tukaj sem veliko dosegel,'' je povedal 25-letnik.

Največ zanimanja za napadalca je pokazal Juventus, vendar ni še nič odločeno. ''Želim si nekam, kjer bodo pokazali, da me resnično hočejo. Vem, da se Juventus zanima, vendar ni nič vklesano v kamen. Za seboj puščam prijatelje, soigralce. Odločitev ni bila lahka, vendar si želim spremembe,'' je povedal Higuaín in dodal, da je Juventus legendaren klub poln nogometašev, ki se dobro spoznajo na nogomet.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.