Šport > Nogomet
29 ogledov

Ramos: Ancelotti ima prave vrednote

carlo ancelotti Reuters
Novopečeni trener Reala Madrida Carlo Ancelotti bo v prihajajoči sezoni vodil enega izmed najboljših napadalnih kolektivov na svetu. Italijanu je med prvimi čestital Sergio Ramos.

Carlo Ancelotti, novi trener madridskega Reala, ki bo uradno predstavljen danes ob 13. uri, bo prevzel enega izmed najboljših napadalnih kolektivov na svetu. Italijanski strateg bo imel na voljo Cristiana Ronalda, Karima Benzemaja, Jeséja Rodrigueza, Álvara Morato, Isca, Mesuta Özila in Ángela Di Marío.

Omenjeni nogometaši so v lanski sezoni skupaj dosegli 167 zadetkov. Galaktike naj bi zapustili Kaká, Gonzalo Higuaín in José Callejón, Ancelotti pa bo v prihajajoči sezoni imel na voljo sedem napadalno usmerjenih nogometašev.

Ramos čestital Ancelottiju

Sergio Ramos je bil med prvimi, ki so italijanskemu strategu čestitali ob prihodu na Santiago Bernabéu. ''Vesel sem, da Ancelotti prihaja v Real Madrid. Glede na njegove metode in rezultate lahko o njem govorim samo dobre stvari. Priznati je treba vse njegove uspehe, ki jih je nanizal z najboljšimi klubi v Evropi. Zmagoval je zato, ker ima prave vrednote, ki mu bodo pomagale, da potegne najboljše iz vsakega nogometaša,'' je povedal španski branilec.

Ramos je spregovoril še o Iscu, ki se je za odškodnino v višini 30 milijonov evrov preselil iz Málage v Real. ''Odličen nogometaš je, in čeprav nisva iz istega mesta, oba prihajava iz Andaluzije – z veseljem mu bomo izrekli dobrodošlico, če se nam bo končno pridružil,'' je  dejal Ramos.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.