Šport > Nogomet
72 ogledov

Capello zavrnil PSG, Ancelotti ''ujet''

fabio capello EPA
Fabio Capello naj bi zavrnil ponudbo Paris Saint-Germaina. Francoski prvoligaš je tako še vedno brez zamenjve za Carla Ancelottija.

Nočna mora Carla Ancelottija, ki se na vse pretege trudi, da bi podpisal z Realom Madridom, dobiva nove razsežnsti. Ancelottija naj bi pri Paris Saint-Germainu (PSG) zamenjal Fabio Capello, selektor ruske izbrane vrste, italijanski mediji pa poročajo, da je 67-letni nogometni strateg zavrnil enoletno pogodbo francoskega prvoligaša.

Capellov sin Pierflippo se je o podrobnostih prestopa pogovarjal s predsednikom PSG Nasserjem Al-Khelaifijem in športnim direktorjem Leonardom. Čeprav je sprva kazalo, da so uspeli najti skupni jezik, pa si je Capello starejši očitno premislil.

Enoletna pogodba premalo za Capella

carlo ancelotti | Avtor: EPA EPA
PSG je Capellu ponudil enoletno pogodbo, ki Italijana ni prepričala, zato se je odločil, da ostane na mestu selektorja ruske izbrane vrste. S tem je potrdil navedbe ruske nogometne zveze, ki je po objavi informacije, da Capello odhaja v Pariz, zatrdila, da temu ni tako.

Pogodba z rusko nogometno zvezo Capellu poteče leta 2014, ruski minister za šport Vitaly Mutko pa si želi Italijana zadržati vsaj še nekaj let. ''Želim si, da Capello ostane vsaj do leta 2018. Potrdim lahko, da je naklonjen dolgoročnemu sodelovanju z rusko reprezentanco in ne namerava zapustiti mesta selektorja,'' je povedal Mutko.

Podobnega mnenja je tudi podpredesdnik ruske nogometne zveze Nikita Simonián. ''Capellu smo ponudili pogodbo do leta 2018. Premišljuje o tem. Trenutno ga ni v Moskvi, saj si je privoščil nekaj oddiha. Videla sva se pred enim mesecem. Nič ni rekel, da razmišlja o odhodu, zato ne verjamem tem govoricam,'' je povedal Simonián.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.