Šport > Nogomet
34 ogledov

Blanc Ancelottiju odprl vrata v Madrid

Blanc novinarska konferenca Francija seznam Euro 2012 Pariz EPA
Nekateri pariški mediji poročajo, da se je nekdanji francoski selektor Laurent Blanc dogovoril za sodelovanje s PSG. To bi lahko pomenilo, da se bo Carlo Ancelotti preselil v Madrid.

Po navedbah časnika Le Parisien se je Laurent Blanc dogovoril s katarskimi lastnik moštva Paris Saint-Germain in naj bi v naslednji sezoni sedel na klopi francoskih prvakov. 

Blanc je med leti 2010 in 2012 vodil francosko izbrano vrsto, pred tem pa je bil trener Bordeauxa, s katerim je v sezoni 2008/2009 tudi osvojil državni naslov. S PSG naj bi podpisal enoletno pogodbo, z možnostjo podaljšanja za še eno leto (podoben primer je bil dogovor z Ancelottijem). Kot igralec je leta 1998 osvojil tudi naslov svetovnega prvaka, dve leti kasneje je bil z "galskimi petelini" tudi najboljši na Stari celini.

Blancov prihod bi pomenil, da bo Carlo Ancelotti dobil proste roke pri prestopu v špansko prestolnico in tako bi Real Madrid rešil vprašanje naslednika Joséja Mourinha. Naj spomnimo, da je Italijan že nekaj časa prva želja predsednika kluba Florentina Péreza. Nekaj časa Parižani niso želeli slišati o Ancelottijevem odhodu, nato pa so želeli odškodnino v višini 7,5 milijona evrov, ki pa jo Španci niso želeli plačati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice