Šport > Nogomet
23 ogledov

Heynckes: "Če bom dobre volje, vam povem jutri"

Heynckes Schweinsteiger Mandžukić Neuer Borussia Dortmund Bayern EPA
Zaenkrat še trener Bayerna Jupp Heynckes je dejal, da bi lahko že v soboto zvečer razkril, kam ga bo zaneslo v prihodnje.

Nogometaš Bayerna Anatolij Timoščuk je v četrtek zatrdil, da "obstaja 99 odstotkov možnosti, da bo Jupp Heynckes postal trener madridskega Reala."

Na tiskovni konferenci pred finalom nemškega pokala v Berlinu, v katerem se bo Bayern München v soboto pomeril s Stuttgartom, je nizozemski strateg zavrnil namigovanje Ukrajinca, a je ob tem najavil tudi presenetljivo razkritje.

"Ne vem, kje je Anatolij to slišal. Seveda se pogovarjamo in šalimo glede vseh teh govoric, toda ne vem, zakaj bi si kdo mislil, da je dogovor že sklenjen," je komentarje svojega varovanca najprej zavrnil Heynckes, a se je nato malce omehčal.

"Če bom jutri po tekmi dobre volje, potem bom o tem govoril jutri. Če pa ne, pa bom javnosti vse razjasnil v prvem tednu junija," je skrivnostno dodal trener novega evropskega prvaka in se ob tem dvoumno nasmejal.

Namesto pokoja naskok na Décimo?

Da Real Madrid po odhodu Joséja Mourinha išče novega šefa stroke, seveda ni novica. Prvi favorit za klop Los Blancos je Italijan Carlo Ancelotti, a njegova selitev je iz dneva v dan manj verjetna, saj ga pri PSG zadržuje še enoletna pogodba, pred koncem katere ga lastniki francoskega kluba ne želijo spustiti. Tudi predsednik Reala Florentino Pérez je glede tega dejal, da poleg Ancelottija obstajajo tudi drugi trenerji.

Heynckes je že po koncu polfinala Lige prvakov proti Barceloni namigoval na svojo upokojitev, potem ko ga bo na klopi Bavarcev z začetkom prihodnje sezone zamenjal Pep Guardiola. V zadnjih dneh pa vse več informacij kaže na to, da bi Nizozemec spet lahko prevzel vodenje Madridčanov, s katerimi je leta 1998 osvojil tudi evropski naslov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.