Šport > Nogomet
14 ogledov

Ancelotti bo kril stroške prestopa

carlo ancelotti Reuters
Carlo Ancelotti, po odhodu Joséja Mourinha glavni favorit za mesto trenerja Real Madrida, naj bi delodajalcem pri PSG povedal, da se zagotovo seli v špansko prestolnico. Italijan se zaveda, da je to priložnost, ki je ne sme zamuditi.

Nogometni trener Carlo Ancelotti je Paris Saint-Germain obvestil, da namerava v prihodnji sezoni voditi Real Madrid. Italijan ima s francoskim klubom sklenjeno pogodbo, ko poteče prihodnje leto, vendar naj bi bil po pisanju francoskih časnikov odločen, da za vsako ceno zapusti Pariz.

Ancelotti se zaveda, da takšna priložnost, kot se mu ponuja pri madridskem Realu, pride samo enkrat v življenju, in 53-letni strateg je ne namerava izpustiti iz rok. Šefi pariškega nogometnega velikana še niso našli zamenjava za Ancelottija, kar naj bi bil tudi glavni razlog, da italijanski strateg uradno ne oznani selitve k Realu.

Francoski L'Equipe poroča, da bogati katarski lastniki zahtevajo odškodnino. Nedavno so razkrili, da PSG želi za Ancelottija iztržiti 7.5 milijona evrov, ni pa še jasno, kdo bo plačal zahtevano odškodnino.

Real naj bi bil pripravljen odšteti štiri milijone, neuradno pa se govori, da bo preostali znesek Ancelotti pokril iz lastnega žepa. Dejstvo je, da Ancelotti zapušča Pariz, vprašanje pa je, koliko bo uspelo francoskemu prvaku otežiti neizogiben prestop.

Komentarjev 1
  • alex85 09:55 10.junij 2013.

    Najboljše da naredi [url="http://www.youtube.com/watch?v=hn-gt2StqHM"]samomor[/url].