Šport > Nogomet
21 ogledov

Atlético ogret za Handanovića

Samir Handanović ima za sabo odlično sezono. Med drugim je bil najboljši ustavlj EPA
Pred začetkom nove sezone ima Samir Handanović priložnost za prestop kariere. Za vratarja, ki sicer ne bi imel nič proti, če bi v Vidmu ostal tudi v naslednji sezoni, se je ogrel tudi madridski Atlético.

Rdeče-beli namreč več kot očitno načrtujejo življenje po Davidu De Gei. Mladi vratar in eden največjih upov svetovnega nogometa bo po dolgem pregovarjanju, kot kaže, le odšel k Manchester Unitedu, kar bi sprostilo mesto za prihod naslednika.

"To so zgolj govorice. Samir je še vedno naš vratar in verjetno bo tako ostalo tudi v naslednji sezoni," je govorice zavrnil Udinesejev športni direktor Fabrizio Larini. Handanovićev agent Federico Pastorello naj bi se v sredo mudil v Barceloni, kjer je vodil pogajanja pri prestopu Villarrealovega napadalca Giuseppeja Rossija, nato pa za Handanovića skočil še do Madrida.

Za mladega De Geo bo Atlético dobili okrog 25 milijonov evrov, dodatne evre pa bo prinesel tudi neizbežni odhod napadalca Sergia Agüera, ki ga klub ne bo dal za manj kot 45 milijonov. Na Caldéronu se več kot očitno obeta popolna reorganizacija, ki je včeraj dobila tudi svoje prvo poglavje – trenerja Quiqueja Sáncheza Flóresa, bolj znanega kot "Dr. House", je zamenjal bivši trener Seville Gregorio Manzano.

Slovenski vratar bo po vsem sodeč zmagal v vsakem primeru. V Vidmu ga letos čakajo kvalifikacije za Ligo prvakov, zato bi bil Atlético kljub slavnemu imenu verjetno celo stopnička nižje, saj se je komaj uvrstil v Evropsko ligo. Cálderon vseeno ni Friuli, kjer je “Sarma” le dobro uro vožnje stran od življenjske sopotnice Zoje in pol leta starega sina Alena ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.