Šport > Nogomet
27 ogledov

Badžim: "Pričakujem 2:0"

Vlado Badžim je nazadnje vodil Domžale. (Foto: Saša Despot) Žurnal24 main
Za mnenje o tekmi Slovenije z Estonijo (20.45) smo poklicali sogovornika, ki mu nikoli ni težko dvigniti telefona novinarjem, ki nikdar ne slepomiši in ki je treniral bržkone enega najnevarnejših estonskih nogometašev.

"Pričakujem boljšo igro Slovenije kot proti Belgiji. Menim, da bo občinstvo sledilo tekmi in živelo z ekipo. Menim, da bo tekma dobra in da bomo rezultatsko uspešni, da bomo imeli še vedno odprta vrata do evropskega prvenstva," je za zurnal24.si pred tekmo Slovenije z Estonijo napovedal pred kratkim odstavljeni trener Kopra Vlado Badžim in brez ovinkarjenja izstrelil: "Pričakujem 2:0!"

Venomer dobrovoljni Badžo je v svojem sicer kratkem drugem koprskem mandatu vadil tudi Konstantina Vasiljeva, bivšega zvezdnika Nafte in kanarčkov in zdajšnjega asa ruskega Amkarja iz Perma ter jasno veščega vezista estonske reprezentance. O njegovi kakovosti Badžo ne dvomi, ampak … "Kar je bilo v Kopru, morda ni njegovo realno stanje. Prej je bil na preizkušnji v klubu, kjer je naposled pristal in kjer mislim, da si je zagotovil eksistenco. Njegova igra ni bila v redu niti zame niti zanj. Vemo, da je dober v prekinitvah, ampak v Kopru ga ne morem oceniti pozitivno. Upam, da tokrat ne bo izkoristil tistega, česar ni niti pri meni."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.