Šport > Nogomet
20 ogledov

''Bale ne more odigrati 90 minut''

gareth bale Reuters
Najdražji nogometaš na svetu Gareth Bale ne more odigrati 90 minutne tekme, trdi selektor Walesa Chris Coleman.

Reprezentanca Walesa je na kvalifikacijski tekmi za SP 2014 visoko izgubila proti Srbiji (0:3), Valižanom pa ni mogel pomagati niti Gareth Bale, ki je vstopil v igro v 58. minuti.

Bale po besedah selektorja Chrisa Colemana ni pripravljen, da bi odigral celoten obračun. ''V zadnjih desetih dneh smo ga podrobno opazovali in niti približno ni pripravljen na 90 minut, četudi je španski nogomet počasnejši,'' je povedal Coleman in dodal: ''Če bo začel v soboto, potem ne bo igral do konca tekme. Morda bo igral 45 minut, ne vem.'' Coleman je še razkril, da se je Bale v zadnjih dveh mesecih udeležil le štirih treningov, kar je lahko za nogometaša zelo nevarno.

Real Madrid, ki je za Bala odštel rekordnih 100 milijonov evrov, v soboto čaka gostovanje pri Villarlealu, kjer igra slovenski branilec Bojan Jokić.

Zanimivo bo videti, kako se bo Bale znašel ob Cristianu Ronaldu, ki je z Mesutom Özilom tvoril udarni tandem kraljevega kluba. Coleman navijače Reala poziva, naj Balu dajo dovolj časa. ''Igral je 30 minut, a po 15 minutah je izgledal utrujeno. Nekoliko nas je dvignil in navijači so bili navdušeni, čeprav je bilo na tekmi vse odločeno,'' je zaključil Coleman.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.