Šport > Nogomet
28 ogledov

Balotelli: "Saj nisem nikogar ubil"

Balotelli Hamšik AC Milan Napoli Serie A Italija liga prvenstvo Reuters
Mario Balotelli se je zadržano opravičil za nespametno prejet rdeči karton proti Napoliju, zaradi katerega je prejel tri tekme prepovedi igranja.

Napadalec AC Milana je proti Napoliju zastreljal svojo prvo enajstmetrovko v profesionalni karieri, ob koncu srečanja zabil gol za ublažitev poraza na 1:2, po zadnjem sodnikovem žvižgu pa se je zapletel v silovit verbalni spopad z delilci pravice, za kar je dobil drugi rumeni, posledično rdeči karton in tri tekme kazni.

"Najprej bi se opravičil soigralcem. Skupaj z mano naporno delajo in z mojo potezo sem jih pustil na cedilu. Seveda mi je žal tudi zaradi navijačev, ki so zelo čustveni in seveda zaradi kluba," je za Gazzetto dello Sport povedal Mario Balotelli.

O sebi v tretji osebi

"Opravičujem se tudi sodniku, ne bi smel tako reagirati. Zavedam se, da se moram v določenih situacijah zadržati. A proti Napoliju se je ponovila stara zgodba. Prekrški nad mano ne štejejo, meni pa se takoj vse piska. Želim le, da je kriterij enak za vse," je Balotelli pojasnil, kaj točno ga je razburilo pri sojenju glavnega sodnika Luce Bantija.

"Mario se je zmotil in Mario se opravičuje, a ne želim se zagovarjati pred tistimi, ki niso povezani z Milanom ali sojenjem. Saj nisem nikogar ubil," je v svojem slogu zaključil kontroverzni napadalec, ki po zgledu Zlatana Ibrahimovića o sebi rad kdaj pripoveduje v tretji osebi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.