Šport > Nogomet
20 ogledov

Balotelli z Azzurri po odrešitev k odrešeniku

Italija pokal konfederacij Jezus Kristus odrešenik kip Rio de Janeiro Brazilija
1/4
Reuters
Italijanska nogometna reprezentanca se je tri dni pred prvo tekmo na pokalu konfederacij v Braziliji podala na znamenito vzpetino Corcovado nad Riom de Janeirom, kjer kraljuje velik kip Jezusa Kristusa. Mario Balotelli je dan začel z novim motom na Twitterju.

"Profesionalnost, skromnost in predanost," je na dan vzpona na Corcovado prek Twitterja sporočil Mario Balotelli, ki italijanske medije navdušuje z barvitimi objavami. Potem, ko je svojim 841.000 sledilcem sporočil, da je v namiznem tenisu "uničil" Stephana El Shaarawyja, je Ignazio Abate objavil še fotografijo iz nogometne videoigre PES 2013, v kateri sta se pomerila z Balotellijem.

Balotelli je domovino zapustil po nekaj ostrih besedah, ki jih je medijem namenil po kvalifikacijski tekmi s Češko (0:0), na kateri je bil tudi nepravično izključen. "Na pokalu konfederacij navijajte za kakšno drugo ekipo, še enkrat si poglejte tekmo," je besnel "Super Mario", ki se je nato hitro opravičil.

Bryant na tekmo z Brazilijo

Njegovo zadnjo objavo pri športnem dnevniku La Gazzetta dello Sport vidijo kot pozitiven znak, da je vročekrvni član AC Milana le začel dojemati svojo odgovorno vlogo na medmrežju. Azzurri bodo drugo tekmo predtekmovanja proti Braziliji, ki bo 22. junija, odigrali tudi pred zvezdnikom lige NBA Kobejem Bryantom.

Bryant, ki je odraščal v Italiji in je velik nogometni navdušenec, si bo tekmo ogledal skupaj z Ronaldinhom. Član Los Angeles Lakers, ki je letošnjo sezono predčasno zaključil zaradi strgane Ahilove tetive, je navijač Milana in Barcelone, čeprav mu je od reprezentanc poleg ZDA blizu tudi Brazilija.

"Ker lahko osvoji šesti naslov, tako kot jaz v NBA," je razložil Bryant.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.