Šport > Nogomet
23 ogledov

Barça proti Arsenalu brez Puyola?

Očitno Puyol do naslednjega tedna še ne bo okreval po poškodbi. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Naslednji teden se nadaljuje ples v Ligi prvakov. Vrhunec osmine finala bo dvoboj Arsenala z Barcelono. Kaže, da brez Carlesa Puyola. Še novica iz Torina: Alex de Piero bo podaljšal z Juventusom.
Alessandro del Piero ostaja zvest Juventusu. 36-letni napadalec bo v teh dneh podaljšal pogodbo z najtrofejnejšim klubom v Italiji do konca junija 2012. "Obe strani si želita nadaljevati sodelovanje," so sporočili iz stare dame. Treba se je dogovoriti le še zadnje podrobnosti glede letne plače. Igralec zahteva tri milijone evrov, medtem ko bi klub plačal le dva.

Kapetan Barcelone Carles Puyol še ni povsem okreval po poškodbi, zato je njegov nastop na uvodni tekmi osmine finala Lige prvakov v gosteh pri Arsenalu še vprašljiv, danes pišeta španska športna dnevnika Sport in Mundo deportivo. Dvaintridesetletnik je zaradi bolečin v levem kolenu na seznamu poškodovanih že tri tedne. Puyol bo izpustil tudi prijateljsko tekmo Španije s Kolumbijo in sobotno prvenstveno na gostovanju pri Sportingu v Gijonu.

Če Puyol ne bo nared do 16. februarja za prvo tekmo osmine finala Lige prvakov, bo trener Barcelone Pep Guardiola za obračun proti topničarjem računal na francoskega veterana Erica Abidala ob Gerardu Piqueju in Maxwellu. Že v torek pa so iz katalonskega velikana sporočili, da bo 40-letni Guardiola ostal na položaju še eno leto, nova pogodba se bo iztekla po koncu sezone 2011/12. Njegova ekipa je trenutno vodilna v španskem prvenstvu (Primeri division) in ima po rekordnem nizu 16 zaporednih zmag sedem točk prednosti pred madridskim Realom na drugem mestu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.