Šport > Nogomet
14 ogledov

''Barcelona je zaščitena''

filipe luis felix birch Profimedias
Branilec Atlético Madrida je prepričan, da je bil rdeči karton, ki ga je na srečanju z Barcelono prejel Fernando Torres, povsem neupravičen.

Nadaljuje se polemika na temo četrtfinalnega obračuna Lige prvakov med Barcelono in Atlético Madridom, na katerem je glavni sodnik Felix Brych v 35. minuti izključil Fernanda Torresa.

Branilec gostujoče ekipe Filipe Luis meni, da je bila kazen neupravičena, obenem pa je prepričan, da je Barcelona deležna nepoštene zaščite.

''Izključitev je bila nepoštena. Spremenila je potek tekme. Barcelona je zaščitena. Ko igraš z njo, ugotoviš, da gre za zelo močan klub. Zavedaš se strahu, da bi Barcelona izpadla. To bi močno škodilo Uefi. S Suárezom se je nekaj podobnega zgodilo na tekmi z z Real Madridom. Ne vem, kaj morajo storiti, da bo kdo o njih izključen,'' je povedal branilec Atlética.

''Fernando, dva prekrška, dva kartona. Sodnik si očitno ni ogledal veliko derbijev med Madridoom in Barcelono. Potem bi imeli osem rdečih kartonov. Ne vem, kaj mora storiti nogometaš Barcelone, da si zasluži izključitev,'' je dodal Luis. 

Kljub porazu pa branilec verjame, da si Atlético lahko zagotovi napredovanje med najboljše štiri ekipe. ''Imamo možnosti, vendar se zavedamo, da bo zelo težko. Menimo, da smo še vedno živi,'' je zaključil Luis.

Podobnega mnenja je bil večinski lastnik kluba Miguel Angel Gil Marin. ''Želimo si enakih pravil igre. Če si je Torres zaslužil izključitev, potem bi morali po istem kriteriju soditi Suárezu. Nogomet ne sme postati diktatura največjih,'' je dejal izvršni direktor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.