Šport > Nogomet
21 ogledov

Barcelonin ultimat Neymarju

neymar EPA
Brazilski zvezdnik Neymar si želi poleti zaiigrati tako na olimpijskih igrah kot Copa Americi. A pri Barceloni mu to ne dovolijo.

Brazilska reprezentanca bo to poletje nastopala na dveh velikih tekmovanjih - na domačih olimpijskih igrah v Rio de Janeiru in na Copi Americi, ki bo prvič zapustila Latinsko Ameriko, najboljše južnoameriške reprezentance se bodo pomerile na zelenicah v ZDA.

Neymar si želi nastopiti na obeh tekmovanjih, a pri Barceloni tega ne mislijo sprejeti. Brazilski mediji zdaj predvidevajo, da bo napadalec katalonskega velikana izbral nastop na olimpijskih igrah, kjer Brazilija doslej še ni posegla po najvišjem mestu.

"Težko je izbrati, a glede na to, da Brazilija na olimpijskih igrah še ni prišla do kolajne, pričakujem, da bo Neymar nastopil v Riu. Seveda bi bil najbolj srečen, če bi zaigral na obeh tekmovanjih, vendar moramo razumeti tudi odločitev kluba. Neymar bo v brazilsko izbrano vrsto namreč prišel po zelo naporni sezoni," je dejal selektor Seleçãa Dunga.

Komentarjev 1
  • BorutK 21:52 09.marec 2016.

    "Brazilski zvezdnik Neymar si želi poleti zaiigrati tako na olimpijskih igrah kot Copa Americi. A pri Barceloni mu to ne dovolijo."Rip rodilnik :(