Šport > Nogomet
65 ogledov

Baski: Nogometaši Barçe suvali sodnika

Pique Griezmann Canales Real Sociedad Barcelona Liga BBVA Španija prvenstvo EPA
Baskovska medijska hiša Euskal Irrati Telebista (EITB) je poročala, da so nogometaši katalonskega velikana na tekmi z Real Sociedadom zmerjali in suvali glavnega sodnika Fernándeza Borbalána.

Baskovski televizijski program Euskal Telebista (ETB) razkriva nove podrobnosti o incidentu v tunelu, ki se je zgodil po prvem polčasu tekme med Barcelono in Real Sociedadom.

Trener blaugrane Gerardo Martino je med sprehodom v garderobe po koncu prvega polčasa na stadionu Anoeta ozmerjal pomočnika trenerja Real Sociedada in si prislužil izključitev s strani glavnega sodnika Fernándeza Borbalána, ETB pa poroča, da so bili v incident vpleteni tudi nogometaši. Martino si je drugi polčas ogledal s tribune, njegove besede pa so bile citirane v poročilu, ki ga je po tekmi spisal glavni sodnik. O domnevnem verbalnem in fizičnem napadu nogometašev španskega državnega prvaka v poročilu ni bilo ne duha ne sluha.

A baskovski medij trdi, da so Barçini nogometaši, potem ko so izvedeli, da je delilec pravice Martina poslal na tribuno, obkrožili glavnega sodnika in mu napeli nekaj krepkih. ETB piše, da so se strasti umirile šele po posredovanju varovancev Jagobe Arrasateja, ki naj bi bili nad videnim ''šokirani''. Borbalán se je presenetljivo odločil, da v poročilu o tekmi omeni le izključitev trenerja Martina, dodaja ETB.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.