Šport > Nogomet
25 ogledov

Beckham mlajši podpisal s QPR

david beckham sinovi brooklyn romeo EPA
Najstarejši sin Davida Beckhama Brooklyn je samo nekaj dni po upokojitvi svojega očeta podpisal pogodbo s Queens Park Rangers. Beckham mlajši, ki je v času bivanja v Los Angelesu treniral z LA Galaxy, se bo pridružil akademiji dosedanjega angleškega prvoligaša, ki je v letošnji sezoni pod vodstvom Harryja Redknappa izpadel v drugo ligo.

Brooklyn Beckham je naredil prvi večji korak po stopinjah zdaj že upokojenega Davida Beckhama. Štirinajstletnik je podpisal pogodbo s Queens Park Rangers in se bo pridružil akademiji angleškega drugoligaša.

QPR je na svojem uradnem računu na Twitterju sicer zapisal, da Brooklyn z njimi trenira, uradne potrditve o njegovi pridružitvi mladinski akademiji pa niso dali.

Na angleških stavnicah je možno že zdaj vplačati stavo, da bo 14-letni sin nekdanjega angleškega reprezentanta šel po očetovih stopinjah in zaigral za Anglijo

Dva za United, eden za Arsenal

Beckham starejši se je, zanimivo, svojemu dolgoletnemu klubu Manchestru Unitedu prav tako pridružil s 14 leti, po koncu igralske kariere pri Paris Saint-Germainu pa se bo z družino znova ustalil v rodnem Londonu.

Kvota za to, da bo Brooklyn igral za Anglijo, je v tem trenutku 12-1, da bo igral v Premier League pa le 9-2. Njegov oče je pred leti sicer priznal, da najmlajši sin navija za Arsenal, medtem ko starejša ostajata zvesta Unitedu.

''Poskusil sem jih čim prej obleči v majico Manchestra Uniteda. Dva sta navijača Uniteda, eden pa Arsenala. Ne vem, kako se je to zgodilo. No, v bistvu vem. Romea sem peljal na tekmo Arsenala in Arsene Wenger je bil prijazen z njim. Dal mu je majico z njegovim imenom in najljubšo številko. Pustim jim, da podpirajo, kogar hočejo,'' je pred leti priznal Beckham.

Brooklyn (v črni majici) je skupaj z bratoma na enem od letošnjih treningov takole "šolal" Thiaga Silvo in Zlatana Ibrahimovića:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.