Šport > Nogomet
18 ogledov

Belgijski mediji razjezili Hrvate

hrvaška luka modrić belgija kvalifikacije EPA
Reprezentanca Hrvaške je na včerajšnji tekmi kvalifikacij za SP remizirala z Belgijo. Naše južne sosede pa razburja poročanje belgijskih medijev, ki v en glas trdijo, da je bila njihova reprezentanca na igrišču boljši nasprotnik.

Dogajanje v skupini A je nadvse pestro, saj imajo prve tri ekipe - Srbija, Belgija in Hrvaška - po štiri točke. Na tekmi drugega kola so Hrvati remizirali z Belgijci, medtem ko so Srbi kar s 6:1 premagali Wales.

marc wilmots belgija | Avtor: EPA EPA
V belgijskem taboru so s točko zadovoljni, domači mediji pa poročajo, da je bila četa Marca Wilmotsa na zelenici veliko boljši nasprotnik. ''Hrvaška ni imela ničesar proti močni Belgiji,'' so zapisali v enem izmed belgijskih medijev. ''Kljub dobri predstavi proti Hrvaški nismo bili nagrajeni s popolnim izkupičkom. Tehnično smo bili superiorni, a na koncu štejejo samo goli,'' je v nadaljevanju zapisal isti mediji.

Nad neodločenim izidom Hrvaške in Belgije pa so bili najbolj navdušeni v srbskem taboru, saj so tako ostali na vrhu lestvice skupine A. ''Remi v Bruslju po notah Srbije, Hrvati in Belgijci so si razdelili točke,'' piše srbski Blic. ''Srbija se smeje, rivali remizirali,'' so zapisali pri Pressonline in dodali: ''Ti izidi so kot smetana na torti.''

Komentarjev 4
  • drmr1980 20:08 13.september 2012.

    Ta tvoja izjava pa je za crknt smešna. Med top 10!?! Če bi bile takšne reprezentance med top 10 bi že zdavnaj nehal gledati fuzbal.Aja, glede Slovenske nevoščljivosti...nisem Slovenec, ampak ti pa si očitno Hrvat in če govorimo o ...prikaži več nevoščljivosti, ste Hrvati apsolutno na vrhu, pa nikoli nič krivi, pa vedno oškodovani, pa vedno so vsi proti hrčkom, pa.......!Kokr moji pravjo pa tudi sosedske države: pa ljudi smo, nismo Hrvati...

  • chamil 21:07 12.september 2012.

    Hrvaška je že 5 let med top 10 reprezentanc nevem zakaj bi bilo sploh čudno če bi premagali belgijo. proti makedoniji niso pokazali dobre igre ampak take so vedno tekme med bivsimi yu republikami. Slovenska nevoščljivost pač.

  • reddevil 20:51 12.september 2012.

    Zanimivo da hrvatarji pizdijo, ko drugi poročaju v njihovem stilu. Njihovi novonarji, poročrvalci in komentatorjio so najbolj neobjektivni na svetu!