Šport > Nogomet
22 ogledov

Benitez: Bilo je nemogoče delati

rafael benitez EPA
Predsednik Reala Florentino Pérez se ni sestal z Rafaelom Benítezom.

"Sprejeli smo težko odločitev, to je prekinitev pogodbe z Rafaelom Benítezem.Rad bi se mu zahvalil za delo v zadnjih mesecih. Za glavnega trenerja prve ekipe je bil izbran Zinedine Zidane," je v vsega 22 sekundah predsednik Reala Florentino Pérez končal madridsko kariero svojega 'prijatelja', ki si ga je tako želel na klopi belega baleta.

A to še ni bilo najhuje. V času novinarske konference Rafael Benitez sploh še ni bil uradno obveščen, da ni več trener Reala. Še včeraj popoldne so mu celo zatrdili, da dokončna odločitev še ni sprejeta. Dejali so mu sicer naj se oglasi na Santiago Bernabéu, a tega zaradi fotografov, ki so čakali na njegov prihod, ni želel storiti.

"Še ena reč več, ki so mi jo storili," naj bi dejal Brnitez, ko so ga obvestili, da je na stadion prispela družina Zinedina Zidana in dodal, da bo odšel s čisto vestjo. "Tako je bilo nemogoče delati," je Rafa še povedal ljudem, ki so mu blizu.

Za njegov odhod so po pisanju Marce najbolj kriva nesoglasja, ki jih je imel s sedmerico nogometašev. To so bili Cristiano Ronaldo, James Rodriguez, Karim Benzema, Isco, Jese, Sergio Ramos in Denis Čerišev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.