Šport > Nogomet
33 ogledov

Galaktik trdi, da ni slišal sirene

james rodriguez Youtube
Napadalnemu vezistu Real Madrida zaradi prehitre vožnje in bega pred policijo grozi odvzem vozniškega dovoljena in zajetna finančna kazen.

James Rodriguez si je nakopal težave z divjanjem po avtocesti, kjer so ga ujeli pri vožnji z 200 km/h. Možje v modrem so se podali v lov za ''cestnim dirkačem'' in mu sledili vse do Realove baze Valdebebas, kjer so ga po pogovoru z varnostniki, ki so jim sprva preprečili vstop, končno dohiteli.

James je obtožen prehitre in nevarne vožnje ter neupoštevanja zahtev policistov. Kolumbijski reprezentant se bo moral zglasiti na sodišču, kjer bi ga lahko doletela enaka usoda kot Karima Benzemaja, ki je prav tako ostal brez vozniškega dovoljenja.

Nogometašu poleg finanačne kazni in odvzema dovoljenja grozi še šestmesečna prepoved vožnje. Policisti, ki so v Realov center za trening prispeli z vozilom v civilu, Rodrigueza niso aretirali zato, ker ni bilo utemeljenega suma, da bo poskušal zapustiti mesto. 

James je pojasnil, da je imel pretežko nogo zato, ker je zamujal na trening Real Madrida. Obenem je zatrdil, da zaradi glasne glasbe ni slišal sirene in sploh ni vedel, da mu sledi policija. Podporo mu je izrekel tudi trener Rafael Benítez

''To je zasebna stvar. Pojasnil mi je, kaj se je zgodilo. On je fantastičen fant. Podal nam je temeljito razlago,'' je povedal španski strateg.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.