Šport > Nogomet
14 ogledov

Benítez oživil spor s Fergusonom

rafael benitez EPA
Rafael Benítez, trener Chelseaja, je oživil spor z Alexom Fergusonon, v katerega se je s škotskim nogometni strategom zapletel leta 2009. Španec je še enkrat poudaril, da trener Manchester Uniteda pritiska na sodnike, vendar za svoja dejanja ni nikoli kaznovan.

alex ferguson | Avtor: EPA EPA
Rafael Benítez in Alex Ferguson sta se pred štirimi leti znašla na nasprotnih bregovih zaradi izjave španskega trenerja, ki je trdil, da se šef rdečih vragov verbalno znaša nad delilci pravice in za svoje početje ni kaznovan. ''Jaz se vedno koncentriram na svoje delo, ampak takrat sem samo branil svoj klub,'' je v intervjuju za The Times povedal Benítez, ki je leta 2009 sedel na klopi Liverpoola. ''Tako je izgledalo iz moje strani in morda zdaj ljudje vidijo podobno. Ne bom preveč govoril o tem, ker je očitno,'' je dodal Španec.

Ferguson se je v središču pozornosti znašel po nedeljskem remiju s Tottenhamom, kjer je po tekmi delo sodnika označil za ''šokantno'' in dodal, da gostje ''na tisti strani igrišča niso dobili ničesar.''

Angleška nogometna zveza je Fergusona že pozvala na zagovor, časa pa ima do četrtka do 18. ure. ''To je vprašanje za FA (Angleška nogometna zveza, op. a.) in kaj želijo narediti. Takrat sem rekel, kar sem videl in zdaj vidim podobno. Odvisno je od FA. Ne vem, kaj bodo storili. Trenutno imam dovolj svojega dela,'' je zaključil Benítez.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.